'Een jukebox voor iedereen' met nabespreking

© Joep Conjaerts

Filmvertoning voor mensen binnen en buiten de muren

Start ma 17 oktober '22
18:00 - 20:15

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Strafinrichting Oudenaarde
Bourgondiëstraat 6
9700 Oudenaarde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Twaalf mensen in armoede uit de Vlaamse Ardennen maken een muziektheatervoorstelling: ‘Een jukebox voor iedereen’. Na twee geslaagde optredens maakte corona theater onmogelijk. De geplande tournee in Vlaanderen werd geschrapt. De spelers en de makers realiseerden een alternatieve docu-kortfilm ‘Een jukebox voor iedereen: the movie’.

Twaalf mensen uit de Vlaamse Ardennen die leven in armoede maakten een muziektheatervoorstelling: ‘Een jukebox voor iedereen’. Na twee geslaagde optredens maakte corona theater onmogelijk. De geplande tournee in Vlaanderen werd geschrapt. De spelers en de makers bedachten daarom een alternatieve docu-kortfilm ‘Een jukebox voor iedereen: the movie’.


17 oktober is de internationale dag van verzet tegen Armoede. De ideale gelegenheid om samen naar deze ontwapenende kortfilm te kijken, die gaat over solidariteit voor en tijdens corona, in je eentje theater spelen in je huiskamer, samen zingen zonder bij elkaar te zijn en verlangen naar hand in hand op het podium te staan. Na de filmvertoning volgt er een nabespreking onder leiding van filosoof Alex Klijn.


Dit initiatief kadert binnen het project Dialoog- Herstel, een project dat dialoog stimuleert en het maatschappelijk debat faciliteert over hoe we als samenleving omgaan met de kwesties ‘misdaad, straf en herstel’.

Praktisch

Gelieve om 17u30 aanwezig te zijn. Je identiteitskaart wordt gecontroleerd, je wordt gescand en moet je gsm en bagage afgeven en in een locker bewaren. Opgelet: als je een prothese hebt, breng dan een medisch attest mee.

Sessies

 • ma 17 oktober '22
  18:00 - 20:15
  Strafinrichting Oudenaarde - Strafinrichting

Locatie(s)

 • Strafinrichting Oudenaarde Bourgondiëstraat 6
  9700 Oudenaarde Toon op kaart

Prijs

 • Gratis
  € 0

Begeleiding

Alex Klijn

Alex Klijn (45 jaar) begeleidt filosofische cafés, cursussen rond het brein en mindfulness.…
Meer over Alex Klijn

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Jukebox voor iedereen