Samen voor het klimaat

© Evelien Niemegeers

Gezocht: burgers met goesting in verandering!

Start ma 19 september '22
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Jeugdcentrum Jotie
Hofstraat 14
9700 Oudenaarde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ben je overtuigd van de dringende noodzaak om iets aan het klimaat te doen? Nu de anderen nog… maar hoe begin je daaraan? ‘Klimaatcontact’, een vzw die klimaatworkshops organiseert in Vlaanderen, werkte een opleiding uit voor burgers om de weerstanden tegen positieve verandering bij zichzelf en bij anderen te overwinnen. Inzichten uit psychologie en communicatie worden in de praktijk vertaald naar sterkere manieren om anderen te motiveren, de krachten te bundelen en samen tot actie te komen.


Tijdens deze infosessie ‘Samen voor het klimaat’ wordt de opleiding van Klimaatcontact toegelicht. Je kan er nagaan of dit iets voor jou is en kennismaken met anderen die -net als jij- onze planeet een warm hart toedragen. Je krijgt een antwoord op vragen zoals: Hoe overtuig je degenen die niet geloven dat verandering mogelijk is? Hoe kan je buren, vrienden, collega’s en familieleden ook in actie krijgen?


Je hoeft geen klimaatexpert te zijn om aan de opleiding deel te nemen. Iedereen is welkom!

Praktisch

Deze infosessie wordt op maandag 19 september georganiseerd voor regio Oudenaarde en op dinsdag 20 september voor regio Geraardsbergen. Kies de plaats/datum die best bij je past!

Sessies

  • ma 19 september '22
    19:30 - 21:30
    Jeugdcentrum Jotie - Default

Locatie(s)

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Bert Ostyn

Projectmedewerker
Meer over Bert Ostyn

Medewerker Klimaatcontact

Meer over Medewerker Klimaatcontact