SamenLezen in het Cultuurcafé

© creative commons

De Drie Magiërs, Ronse

Start wo 29 maart '23
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Cultuurcafé De Drie Magiërs
Wijnstraat 17A
9600 Ronse

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

In cultuurcafé De Drie Magiërs. komen we 's avonds bijeen om een sterk verhaal en een mooi gedicht te beluisteren. Nadine leest voor, waarna er een gesprek ontstaat over wat je ziet, hoort of herkent. Iedereen is vrij om te luisteren of mee in gesprek te gaan. SamenLezen is gratis, je hoeft niets voor te bereiden.

In De Drie Magiërs komen we 's avonds bijeen om een sterk verhaal en een mooi gedicht te beluisteren. Nadine leest voor, je kunt mee volgen op papier of gewoon luisteren en genieten.

We praten over de tekst. Of je luistert en zwijgt... Iedereen welkom, je hoeft niets voor te bereiden.


In Ronse zijn er veel plekken waar poëzie leeft en verhalen mekaar kruisen. Eén van die plekken is het cultuurcafé De Drie Magiërs. Daar sluiten we voor dit seizoen de reeks 'SamenLezen af met een sterk verhaal uit de wereldliteratuur en een mooi gedicht. Voor die gelegenheid komen we 's avonds bijeen.

Nadine leest voor, waarna er een gesprek ontstaat over wat je ziet, hoort of herkent in de tekst. Iedereen is vrij om enkel te luisteren of mee in gesprek te gaan. Je hoeft niets voor te bereiden. SamenLezen is gratis, je hoeft niets voor te bereiden.

Praktisch

Vooraf inschrijven mag maar moet niet.

Sessies

 • wo 29 maart '23
  19:30 - 21:00
  Cultuurcafé De Drie Magiërs - zaaltje

Locatie(s)

 • Cultuurcafé De Drie Magiërs Wijnstraat 17A
  9600 Ronse Toon op kaart

Prijs

 • Gratis
  € 0

Begeleiding

Nadine Verbeke

Meer over Nadine Verbeke

In samenwerking met