Starten met videobellen

© Public Domain Dedication

Start di 19 oktober '21
13:30 - 16:00

2 sessies

Prijs

Free: € 0
Alle tarieven

Waar Avansa Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Sint-Annastraat 8
9620 Zottegem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Videobellen bestaat al langer maar is immens populair geworden tijdens de pandemie. Ook los van een probleemsituatie kunnen we ons voordeel doen met videobellen. In deze korte cursus zetten we je op weg. Je leert een 3-tal mogelijkheden kennen om te videobellen. Daardoor ontdek je wat voor jou het meest handig is en wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende platformen.

Videobellen bestaat al langer maar is immens populair geworden tijdens de pandemie. Ook los van een probleemsituatie kunnen we ons voordeel doen met videobellen. In deze korte cursus zetten we je op weg. Je leert een 3-tal mogelijkheden kennen om te videobellen. Daardoor ontdek je wat voor jou het meest handig is en wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende platformen. De tweede les brengen we de theorie meteen in praktijk via oefeningen. Het is absoluut noodzakelijk om een koptelefoon of oortje met microfoon mee te brengen samen met je laptop, tablet of smartphone. Niet alle vormen van videobellen zijn geschikt voor al deze toestellen.

Praktisch

Het is absoluut noodzakelijk om een koptelefoon of oortje met microfoon mee te brengen samen met je laptop, tablet of smartphone. Niet alle vormen van videobellen zijn geschikt voor al deze toestellen. Breng eventueel meerdere toestellen mee.

Sessies

 • di 19 oktober '21
  13:30 - 16:00
  Avansa Vlaamse Ardennen-Dender vzw - Gelijkvloers
 • di 26 oktober '21
  13:30 - 16:00
  Avansa Vlaamse Ardennen-Dender vzw - Gelijkvloers

Locatie(s)

 • Avansa Vlaamse Ardennen-Dender vzw Sint-Annastraat 8
  9620 Zottegem Toon op kaart

Prijs

 • Free
  € 0

Begeleiding

Stefaan Van der Biest

Stafmedewerker
Meer over Stefaan Van der Biest