Ontdek ons nieuw voorjaarsmagazine

Benieuw naar ons aanbod voor dit voorjaar? Ontdek snel ons nieuw magazine!

BANNERS site magazine Facebookbericht 2
Magazine Avansa Vlad voorjaar2024

Lees het magazine online

Wil je actief deelnemen aan projecten of activiteiten zoals de Levende Bibliotheek, Babbelonië, het Landschapspark, SamenLezen, MailArt, enz.? Blik je met ons nog eens terug naar het Klimaatfestival, de Herstelconferentie of de busreis met het Kerk in het Midden-Netwerk? Trek jij wel of niet naar de stembus dit jaar? Schuilt er een mediawijze begeleider in jou? Wil je je graag verdiepen in de actuele thema's waar we rond werken: het versterken van solidariteit en burgerschap, samen klimaatdoelstellingen halen, mediawijsheid of levensbreed leren?

Hoe klein ook, iedere actie tot verbinding met de ander, je omgeving, de planeet telt.
Eva Buyst

Bij Avansa kan je terecht voor zingevende activiteiten in de vrije tijd die je aansterken, je uitnodigen om bij te leren en eens ‘om te denken’. Maar ook voor projecten en samenwerkingsverbanden die het maatschappelijk engagement prikkelen en ondersteunen of het vuur aanwakkeren om iets te doen bewegen in je stad of gemeente. Hoe we dat concreet doen, vind je terug in onze nieuwe brochure.

Uiteraard doen we dit niet alleen. Samen met diverse partners zetten we in op het stimuleren van burgerschap en participatie, het overbruggen van digitale ongelijkheden, het sociaal verduurzamen van klimaatplannen en het verhogen van de solidariteit.

Ontwerp zonder titel

Fotowedstrijd met als thema 'verbinding'

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is zeker. Maar als je één woord zegt, hoe ruim kan dat niet geïnterpreteerd worden in een beeld?

Daarom dagen we je graag uit om ons een foto te bezorgen die voor jou ‘verbinding’ oproept. Mensen in groep, of net heel knus met 2, hand in hand, of één blik die hen verenigt? Maar het kan nog veel meer zijn... Een knuffel met je eeuwig trouwe huisdier, een clubactiviteit, iemand die een oud vrouwtje de straat over helpt, een straatbeeld, een symbool, een poëtische zonsondergang, waarvan je weet dat je nooit de enige kan zijn die hem gezien heeft? ... kortom een beeld dat voor jou persoonlijk verbinding oproept.

Hoe deelnemen?

Tag ons met @AvansaVlaamseArdennenDender op Instagram of Facebook.
Bezorg je ons de foto liever persoonlijk of heb je geen sociale media? Stuur ons een mail via info@avansa-vlad.be.

We zijn alvast heel benieuwd! En wie weet maak je kans om op de volgende cover van ons magazine te staan!

Waar kan ik dit magazine vinden?

2x per jaar kan je ons magazine in je bus ontvangen of op openbare plaatsen zoals de plaatselijke bibliotheek, sporthal, lokaal dienstencentrum (LDC), het OCMW, het HuisvandeMens, administratief centrum, enz. in de regio Vlaamse Ardennen-Dender gratis meenemen.

Niet gevonden? Download of lees het magazine hier:

Ontvang je graag een exemplaar in jouw bus?

Bezorg ons een e-mail met daarin "Bestelling magazine" + je voornaam, familienaam en adres via info@avansa-vlad.be of contacteer ons telefonisch via 09/330.21.30.

Ons voorjaarsmagazine 2023 valt dan heel binnenkort bij jou in de brievenbus en volgende edities ontvang je automatisch ook.

Contact: https://avansa-vlad.be/contact

Datum bericht do 1 februari '24