Veel gestelde vragen

Wil je meer weten over inschrijven? Ondervind je een probleem? Op deze pagina vind je wellicht het antwoord. Toch niet gevonden? Neem gerust contact op.

Mac 2585220 1920 50396295563 o

Hoe schrijf je in voor onze activiteiten?

  • Schrijf in via Avansa tenzij anders vermeld bij de cursus.
  • Online via www.avansa-vlad.be of telefonisch: 09/330.21.30.
  • Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met details over betaling.
  • Je inschrijving is pas definitief als je betaald hebt.
  • Je krijgt geen extra bevestiging na betaling.


Wat is de deelnameprijs?

Wij willen aan iedereen, ongeacht het inkomen, betaalbare vormingskansen bieden. Daarom hanteren we twee prijzen. De prijs die vooraan staat is de standaardprijs. De tweede prijs is de aangepaste prijs voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming en voor werkzoekenden.

Sommige activiteiten zijn gratis bijvoorbeeld omdat we dit heel belangrijk vinden of omdat we samenwerken met een organisatie die zo vriendelijk is de extra kosten te betalen. Ook voor gratis activiteiten moet je inschrijven omdat bijvoorbeeld het aantal plaatsen beperkt is.

Wat als een activiteit volzet is?

We maken ons aanbod zo ruim mogelijk bekend via brochure, website, digitale nieuwsbrief, Facebook, mailing, gemeentelijke diensten, andere organisaties, de pers, …Daardoor kan een activiteit volzet zijn, zelfs wanneer deze pas gepubliceerd is. Het snelst word je geïnformeerd via onze nieuwsbrief en website.

Wat als je niet naar de activiteit kan komen?

Gelieve te verwittigen (ook als je nog niet betaald hebt). Zo kunnen we anderen de kans geven om in te schrijven. Als je ons ten minste 10 werkdagen voor de start van de cursus verwittigt dan storten wij het bedrag (verminderd met 10%) terug op je rekening.

Kan een activiteit geannuleerd worden?

Bij onvoldoende inschrijvingen of overmacht kan Avansa een activiteit annuleren en krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald. We proberen je dan vooraf te verwittigen. Zorg er daarom voor dat we beschikken over je telefoon of (mail)adres. Uiteraard krijg je bij annulering door Avansa het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald!

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je gegevens komen in het adressenbestand van Avansa terecht. We respecteren de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR). Zie ook onze privacyverklaring op de website van Avansa Vlaamse Ardennen-Dender. Op uw verzoek bezorgen we een afgedrukte versie.

Ondersteuning nodig?

Zou je graag deelnemen maar lukt dit niet om medische redenen, fysieke beperkingen, ...? Neem contact op en we zoeken samen naar een haalbare oplossing. Personen waarvoor naast de financiële drempel, een psycho-sociale, culturele of materiële drempel (bv. mensen met een fysische beperking) bestaat, kunnen zich samen met een vrijwillige of professionele begeleider inschrijven. In deze duo-inschrijving volgt de begeleider de cursus gratis.

Ik had al een account aangemaakt (jaren geleden), maar het lukt me niet in te loggen. Hoe komt dat?

Sinds vorig jaar noemt Vormingplus ‘Avansa’. Als je al een account had voor onze naamsverandering, dan was die verbonden aan onze vroegere website. In dat geval zal je je opnieuw moeten registreren. Eens je geregistreerd bent, kan je opnieuw inloggen en inschrijven voor de activiteiten.