Doe mee aan onze fotowedstrijd met als thema 'verbinding'

Beste fotoliefhebber... naar aanleiding van ons laatste nieuwe voorjaarsmagazine organiseren we een fotowedstrijd. Je kan daarmee op onze volgende cover komen te staan!

Februari 2023 magazine 4

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is zeker. Maar als je één woord zegt, hoe ruim kan dat niet geïnterpreteerd worden in een beeld? Daarom dagen we je graag uit om ons een foto te bezorgen die voor jou ‘verbinding’ oproept.

Mensen in groep, of net heel knus met 2, hand in hand, of één blik die hen verenigt? Maar het kan nog veel meer zijn... Een knuffel met je eeuwig trouwe huisdier, een clubactiviteit, iemand die een oud vrouwtje de straat over helpt, een straatbeeld, een symbool, een poëtische zonsondergang, waarvan je weet dat je nooit de enige kan zijn die hem gezien heeft? ... kortom een beeld dat voor jou persoonlijk verbinding oproept.

Wij zijn actief in de regio Vlaamse Ardennen-Dender (zie afbeelding). Dus het mag zeker iets met deze regio te maken hebben… Wie weet maak je kans om op de volgende cover van ons magazine te staan!

Hoe deelnemen?

Tag ons met @AvansaVlaamseArdennenDender

Bezorg je ons de foto liever persoonlijk of heb je geen sociale media? Stuur ons een mail via info@avansa-vlad.be.Ken je nog geïnteresseerden in de regio? Stuur ze dan gerust deze e-mail door om ook deel te nemen.

Deadline: vrijdag 29 maart 2024

We zijn alvast heel benieuwd!

  • Thema 1 solidariteit en burgerschap
  • Thema 2 klimaatdoelstellingen halen
  • Thema 3 mediawijsheid
  • Thema 4 levensbreed leren
Datum bericht di 12 maart '24