Vacature: mediawijze begeleider gezocht

Schuilt er een mediawijze begeleider in jou?

Pexels andrea piacquadio 3791664

Voor de begeleiding van groepen binnen het thema mediawijsheid is Avansa op zoek naar freelance begeleiders. We zijn op zoek naar toegewijde groepsbegeleiders met inlevingsvermogen en inzicht in het leren van volwassenen. Het profiel dat we zoeken is dat van sociaal-culturele werkers of mensen uit aangrenzende sectoren met affiniteit voor het digitale. Een leergierige en polyvalente houding is hierbij veel belangrijker dan technische kennis over de nieuwste apps of software. We mikken met andere woorden niet op de digital wizards en gadget lovers onder ons.

Je gaat zelfstandig aan de slag binnen één of meerdere van onze projecten rond mediawijsheid. Je begeleidt groepen volwassenen met als doel de digitale ongelijkheid te verkleinen. Via een praktijkgerichte aanpak, draag je bij tot het verminderen van de vrees voor het digitale en tot het toegankelijker maken van het digitale. Je verplaatst je binnen de regio Dender of Vlaamse Ardennen om korte sessies te begeleiden. Er is ondersteuning en supervisie, doelen en inhouden worden vooraf doorgesproken. Je bereidt de sessies voor en voert ze uit. Je brengt verslag uit en houdt een minimale administratie bij.

  • Je gaat aan de slag als freelance medewerker binnen een correct juridisch kader.
  • Je wordt vergoed conform marktprijzen en in overleg.
  • Kosten voor verplaatsingen worden vergoed.
  • Je gaat een engagement aan op regelmatige basis en op langere termijn maar je bent als freelance medewerker vrij om de intensiteit en het ritme zelf te bepalen.

Iets voor jou? Wil je meer weten?

Bel of mail naar stefaan.vanderbiest@avansa-vlad.be of 0489 82 45 33

Datum bericht di 26 april '22