Leest onze communicatie vlotjes? Laat het ons weten!

Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Of volg je ons op Instagram? We proberen je onze nieuwtjes steeds tijdig te melden, maar hoe kan het nog beter? Tijd voor een evaluatie! Wij willen weten wat jij van Avansa vindt. En jouw mening is zelfs zo belangrijk dat we er een wedstrijd aan koppelen.

Vul de schiftingsvraag in en maak kans op een unieke overnachting op het water ter waarde van 129€*. Beleef het Donkmeer vanop de eerste rij. Zet de raampjes van je tent open en geniet van 360° natuurbeleving. Weg van de drukte, middenin de natuur.

Ben je zelf geen avonturier? Doe alsnog mee en versier een uniek kerstcadeau?

We kijken uit naar jullie antwoorden!

*Er kan slechts 1 keer worden deelgenomen per e-mailadres, de eerste deelname telt. Enkel een volledig ingevulde enquête maakt kans op de prijs. De overnachting is boekbaar op basis van beschikbaarheid en geldig tot en met seizoen 2025.

Hoe kan je deelnemen?

  1. Vul de enquête in via onderstaande link
  2. Of vul de enquête in op papier (knip dit uit ons magazine dat in de rekken ligt vanaf eind augustus - we voegen de link hier ook toe als het magazine klaar is) en stuur het ingevuld formulier terug naar ons kantoor: Avansa Vlaamse Ardennen-Dender in de Sint-Annastraat nummer 8 in Zottegem.

Alvast bedankt voor je deelname!