Ons voorjaarsmagazine is nu beschikbaar!

Magazine voorjaar 2023
DSC2693 Dx O

Ben je nieuwsgierig naar ons voorjaarsaanbod? Wil je actief deelnemen aan projecten of activiteiten zoals Inside Out, de Levende bibliotheek of het klimaatfestival? Wil je je graag verdiepen in de actuele thema's waar we rond werken: het versterken van solidariteit en burgerschap, samen klimaatdoelstellingen halen, mediawijsheid of levensbreed leren?

2x per jaar kan je ons magazine in je bus ontvangen of op openbare plaatsen zoals de plaatselijke bibliotheek, sporthal, lokaal dienstencentrum (LDC), het OCMW, het HuisvandeMens, administratief centrum, enz. in de regio Vlaamse Ardennen-Dender gratis meenemen.

Een tipje van de sluier over de inhoud ...

WEDSTRIJD: maak kans op een leuk cadeau uit de Streekboetiek*

Beantwoord onderstaande vragen voor 1 maart 2023 en maak kans op een leuk cadeau uit de Streekboetiek. We kiezen een winnaar door loting. TIP: je vindt het antwoord op onze website: www.avansa-vlad.be.

Hoe deelnemen? Kies één van de volgende opties:

1. Stuur de antwoorden op naar Avansa Vlaamse Ardennen-Dender, Sint-Annastraat 8 in 9630 Zottegem.
2. Stuur de antwoorden via mail aan info@avansa-vlad.be (vermeld duidelijk in de titel WEDSTRIJD magazine).


*
voor meer info over de Streekboetiek: www.destreekboetiek.be.

Magazine voorjaar 2023 10

Bij Avansa kan je terecht voor zingevende activiteiten in de vrije tijd die je aansterken, je uitnodigen om bij te leren en eens ‘om te denken’. Maar ook voor projecten en samenwerkingsverbanden die het maatschappelijk engagement prikkelen en ondersteunen of het vuur aanwakkeren om iets te doen bewegen in je stad of gemeente. Hoe we dat concreet doen, vind je terug in onze nieuwe brochure.

Uiteraard doen we dit niet alleen. Samen met diverse partners zetten we in op het stimuleren van burgerschap en participatie, het overbruggen van digitale ongelijkheden, het sociaal verduurzamen van klimaatplannen en het verhogen van de solidariteit.

Magazine voorjaar 2023 8

Waar kan ik dit magazine vinden?

In je lokale bibliotheek, het Lokaal dienstencentrum (LDC), het administratief centrum, het Lokaal Dienstencentrum (LDC), de sporthal, het OCMW, het huisvandeMens, ... enz. in onze regio.

Niet gevonden? Download het magazine hier of bestel het op papier (zie onderaan deze pagina).

Magazine voorjaar 2023 9

Ontvang je graag een exemplaar in jouw bus?

Bezorg ons een e-mail met daarin "Bestelling magazine" + je voornaam, familienaam en adres via info@avansa-vlad.be of contacteer ons telefonisch via 09/330.21.30.

Ons voorjaarsmagazine 2023 valt dan heel binnenkort bij jou in de brievenbus en volgende edities ontvang je automatisch ook.

Contact: https://avansa-vlad.be/contact

Datum bericht di 31 januari '23