Ontdek ons nieuw najaarsmagazine

Benieuw naar ons aanbod voor dit najaar? Ontdek snel ons nieuw magazine!

Magazine aankondiging 1
Afbeelding inhoud

Lees het magazine online

Ben je nieuwsgierig naar ons najaarsaanbod? Wil je actief deelnemen aan projecten of activiteiten zoals het Klimaatfestival, de Levende bibliotheek, onze campagnes voor Babbelonië, de Herstelconferentie, enz.? Wil je je graag verdiepen in de actuele thema's waar we rond werken: het versterken van solidariteit en burgerschap, samen klimaatdoelstellingen halen, mediawijsheid of levensbreed leren?

Een tipje van de sluier over de inhoud ...

Je verbonden weten is essentieel om niet af te haken.

Bij Avansa kan je terecht voor zingevende activiteiten in de vrije tijd die je aansterken, je uitnodigen om bij te leren en eens ‘om te denken’. Maar ook voor projecten en samenwerkingsverbanden die het maatschappelijk engagement prikkelen en ondersteunen of het vuur aanwakkeren om iets te doen bewegen in je stad of gemeente. Hoe we dat concreet doen, vind je terug in onze nieuwe brochure.

Uiteraard doen we dit niet alleen. Samen met diverse partners zetten we in op het stimuleren van burgerschap en participatie, het overbruggen van digitale ongelijkheden, het sociaal verduurzamen van klimaatplannen en het verhogen van de solidariteit.

Magazine aankondiging 3

WEDSTRIJD: zoek je mee naar ERNIE?

In dit magazine staat de her- of nevenbestemming van kerken centraal. Op de cover prijkt Bert Van der Veken, de charmante
consulent religieus erfgoed bij de dienst Erfgoed van de provincie Oost-Vlaanderen. Maar dat is niet alles! In ons magazine kondigen we ook een spetterend evenement aan: het Klimaatfestival op 28 oktober, georganiseerd door niemand minder dan onze eigen Bert. Dat is Bert Ostyn, educatief medewerker bij Avansa Vlaamse Ardennen-Dender.

Nu komt het leuke deel: we hebben een verrassing verstopt in de tekst. We dagen je uit om het woord ‘ernie’ te vinden, dat subtiel is verwerkt. Kun jij ontdekken op welke pagina “ernie” wordt vermeld?

Blader door ons magazine, geniet van de interessante artikels en interviews, en laat je inspireren door onze activiteiten. En vergeet dus niet op zoek te gaan! Hij heeft zich goed verstopt, maar we weten zeker dat je hem kunt vinden.

Het antwoord gevonden?

Mail het ons door via info@avansa-vlad.be, met je naam en voornaam, en we loten iemand uit de gelukkigen. Die persoon ontvangt een duurzaam cadeau.

Veel leesplezier en succes met de zoektocht!

Waar kan ik dit magazine vinden?

2x per jaar kan je ons magazine in je bus ontvangen of op openbare plaatsen zoals de plaatselijke bibliotheek, sporthal, lokaal dienstencentrum (LDC), het OCMW, het HuisvandeMens, administratief centrum, enz. in de regio Vlaamse Ardennen-Dender gratis meenemen.

Niet gevonden? Download of lees het magazine hier:

Ontvang je graag een exemplaar in jouw bus?

Bezorg ons een e-mail met daarin "Bestelling magazine" + je voornaam, familienaam en adres via info@avansa-vlad.be of contacteer ons telefonisch via 09/330.21.30.

Ons najaarsmagazine 2023 valt dan heel binnenkort bij jou in de brievenbus en volgende edities ontvang je automatisch ook.

Contact: https://avansa-vlad.be/contact

Datum bericht di 29 augustus '23