Verkiezingen 2024: verspreid mee de bevraging!

Op 25/01 lanceerden we onze verkiezingstrein. Ben jij ook een (communicatie-)professional, actief in onze regio. Dan hebben we een belangrijke vraag voor jou: Ben jij ook een professional in de regio? Verspreid je onze (online)bevraging mee via jouw communicatiekanalen?

Ab27c957 76b0 4992 8aa2 66ea9defc38b

2024. Een verkiezingsjaar. 5 (!) verkiezingen staan er dit jaar op de planning. Nieuw! Bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen ben je niet langer verplicht om te gaan stemmen. Er is niet langer sprake van opkomstplicht, wél van stemrecht. Je mag, maar je moet niet.

Wat zullen de mensen in onze regio doen? Ben jij net zo nieuwsgierig als Avansa? Verspreid onze online-bevraging via jouw communicatiekanalen, beantwoord zeker ook zélf de vraag, en kom meteen te weten hoe onze regio zal reageren.

Deze bevraging sluiten we af eind juni en dan koppelen we ook de resultaten terug, via deze pagina en een gerichte communicatie aan de respondenten die aangaven op de hoogte te willen blijven.

Nog een laatste vraag: wanneer je de bevraging verspreid via jouw sociale media, laat je dit dan ook weten aan ons? Zo kunnen wij op onze beurt dit nog eens delen op onze sociale media... en blijft de verkiezingssneeuwbal rollen.

Hier vind je enkele nuttige documenten en linken:

DSC2833

Heb je toch nog vragen?

Stel ze gerust aan Sofie Verspeeten via sofie.verspeeten@avansa-vlad.be of 0488/06.33.88

Datum bericht wo 13 maart '24