Onze najaarsbrochure is er!

Banner bijgesneden
COVER voorstel 4 SOTR

Ben je nieuwsgierig naar ons najaarsaanbod? Wil je nog even nagenieten van de interessante workshops tijdens de State of the Region? Wil je je graag verdiepen in actuele thema's zoals burgerschap en participatie, het overbruggen van digitale ongelijkheden, het sociaal verduurzamen van klimaatplannen en het verhogen van de solidariteit? In deze ietwat speciale editie van onze nieuwe brochure vind je een waaier aan activiteiten, interviews, artikels .... ontdek het snel!

Lees de brochure

Bij Avansa kan je terecht voor zingevende activiteiten in de vrije tijd die je aansterken, je uitnodigen om bij te leren en eens ‘om te denken’. Maar ook voor projecten en samenwerkingsverbanden die het maatschappelijk engagement prikkelen en ondersteunen of het vuur aanwakkeren om iets te doen bewegen in je stad of gemeente. Hoe we dat concreet doen, vind je terug in onze nieuwe brochure.

Uiteraard doen we dit niet alleen. Samen met diverse partners zetten we in op het stimuleren van burgerschap en participatie, het overbruggen van digitale ongelijkheden, het sociaal verduurzamen van klimaatplannen en het verhogen van de solidariteit.

De State of the Region die we organiseerden bij Netwerk Aalst op 5 mei was een succes. Om wie er niet bij kon zijn ook de kans te geven te proeven van de sfeer en de gedeelde kennis lanceren we deze speciale editie van de brochure, opgehangen rond deze State of the Region, met foto's, artikels over en interviews met genodigden.

Ook het najaarsaanbod van activiteiten vind je verspreid over de brochure.

Regiokaart Avansa blauw

Waar kan ik de brochure vinden?

In je lokale bibliotheek, het Lokaal dienstencentrum (LDC), het administratief centrum, de sporthal, het OCMW, het huisvandeMens, ... enz. in onze regio.

Niet gevonden? Download ze hier of bestel de brochure op papier (zie onderaan deze pagina).

De brochure is er

Ontvang je graag een exemplaar in jouw bus?

Bezorg ons een e-mail met daarin "Bestelling brochure" + je voornaam, familienaam en adres via info@avansa-vlad.be of contacteer ons telefonisch via 09/330.21.30.

Deze brochure valt dan heel binnenkort bij jou in de brievenbus en volgende edities ontvang je automatisch ook.

Contact: https://avansa-vlad.be/contact

Datum bericht do 1 september '22